YKS sonuçlarının açıklanması ve tercih işlemlerinin başlamasıyla birlikte HİTÜ Mühendislik Fakültesi'nin tanıtımlarına ara verilmeden devam ediliyor.

Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Özkahraman ve Araş. Gör. Erdener Özçetin'den oluşan ekip, Çorum'un önde gelen özel ve devlet liselerini ziyaret etti.

Toplam 23 liseye yapılan ziyaretler esnasında çok sıcak karşılandıklarını belirten Dekan Yardımcısı Özkahraman, şunları ekledi:

"Ziyaret ettiğimiz liselerde şehrimizdeki üniversiteye yoğun ilgi olduğunu gözlemledik. Eğitim kurumlarında yer alan öğrencilere tercihleri konusunda rehberlik eden öğretmenler üniversitemizin ve fakültemizin bölümlerini gönül rahatlığıyla tavsiye ettiklerini belirttiler. Bununla beraber tüm rehber öğretmenler ile fakültemizin daha yakın ilişkiler içerisinde bulunması konusunda mutabık kalındı."

2018-2019 öğretim yılı için ÖSYM kılavuzunda HİTÜ Mühendislik Fakültesi için tercih edilebilecek bölümler şöyle:

Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İ.Ö.), Gıda Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Makina Mühendisliği (İ.Ö.). (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim