Toplum Yararına Program kapsamında Çorum’da 6 ay süreyle 1000 kişinin istihdam edileceğinin açıklanmasının ardından merakla beklenen “Sungurlu Belediyesi’ne bu sene kaç kişi verilecek?” sorusunun yanıtı belli oldu.

Çorum’un diğer ilçelerine 70 ile 100 kişi arasında personel verilirken Sungurlu Belediyesine sadece 7 kişinin verildiği öğrenildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve adaletli yaklaşımlarından dolayı yetkililere teşekkür eden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, “İŞKUR tarafından tüm ilçelere 70’er kişi verildi ve bizim payımıza sadece 7 kişi düştü. Adaletli yaklaşımlarından dolayı Çorum Milletvekili Salim Uslu’ya, Mülki İdare Amirlerine ve İşkur İl Müdürüne teşekkür etmekle yetinmiyor, Allah’a havale etmeyi de unutmuyorum. Eminim ki hiç bir Sungurlu sevdalısı bu vebalin altında kalmayacaktır ve takdir siz değerli hemşehrilerimindir.” dedi.

“ALLAH’TAN REVA MI BU?”

Sungurlu’nun her yıl olduğu gibi bu yıl da cezalandırıldığını vurgulayan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AKP İlçe Başkanı İlyas Özkan’ın bu konu hakkında ne cevap vereceğini merakla beklediklerini ifade etti.

Özkan’ın Derelerin Islahı ile ilgili açıklamasına kendisine sormadığı halde cevap verdiğini hatırlatan Başkan Şahiner, “Derelerin Islahı ile ilgili demecimize karşılık biz Milletvekillerinden cevap beklerken Özkan öne atılıp bize cevap vermişti. Madem cevap vermeye çok meraklı şu soruma da cevap versin. Tüm ilçe belediyelerine 70 ila 100 kişi verilirken, Çorum’un en büyük ilçe belediyesine 7 kişi verilmesi Allah’tan revamı bu? Sungurlu Belediyesi’nde çalışacak olanlar Sungurlu’nun evladı değil mi? Yüreğin yetiyorsa bunun hesabını Milletvekillerinden sorarsın.” diye konuştu.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim