Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında farklı kurumlara ziyaretlerini sürdürüyorlar.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin öncülüğünde Çorum Milletvekili Adayları Vahit Doğan, Aybüke Topçubaşı ve Fatih Özcan, dün sırasıyla İl Özel İdaresi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Millî Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum temsilcileri ve personelle görüştüler.
İl Özel İdaresi’ndeki ziyarette konuşan MHP Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, Karayolları işçilerinin yerel yönetime devredilmeleri hâlinde işçilerin baskı altında kalabileceklerini ifade etti.
Vahit Doğan ayrıca Kamu Yararına Çalışma Programı kapsamında ilçe belediyelerine ayrılan işçi kontenjanlarında en az sayının Sungurlu ve Mecitözü’ne paylaşıldığını hatırlatarak, “Yapılan bu haksız dağılımla görüyoruz ki siyasal bir baskıyla karşı karşıyayız. Bu durum, Karayolları işçilerinin yerel yönetim tarafından idare edilmesi hâlinde bir takım sakıncaların ortaya çıkacağını gösteriyor.” dedi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim