Dün gerçekleştirilen ziyarette CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın ve bazı örgüt yöneticileri, Bekir Özsaçmacı’ya yeni görevi dolayısıyla tebriklerini ileterek, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundular.

Hak, hukuk ve adalet olmak üzere üç ana değer üzerinden siyaset yapacaklarını kaydeden İyi Parti İl Başkanı Özsaçmacı, “Bu bağlamda Sayın Kılıçdaroğlu’nun son çıkışını (Man Adası) çok değerli buluyor ve önemsiyoruz. Şu an toplumda bir korku imparatorluğu oluşturanların bizler korkulu rüyası olacağız.” dedi.

İsim vermeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de eleştiren Özsaçmacı, “Ülkemizde son dönemlerde, bir muhalefet partisinin diğer muhalefet partisine muhalefet etmek gibi dünya literatüründe görülmeyen bir şey yaşıyoruz. Hâlbuki muhalefet partilerinin ana işlevi, iktidarın yanlışlarını düzeltmektir.” ifadelerini kullandı.

İyi Parti İl Başkanı Özsaçmacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Suvacı ve beraberindekilere teşekkür etti.

“GÖZLERİNİ KARARTTILAR”

Ardından söz alan CHP İl Başkanı Hasan Suvacı ise “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sarf ettiği “Sen bittin!” şeklindeki sözlerini anımsatarak, “Canımızı, malımızı koruması gereken bir İçişleri Bakanı, Anamuhalefet Partisi Lideri’ni, Sayın Genel Başkanımızı tehdit edecek kadar gözünü kararttı. 94 yıllık Cumhuriyet tarihinde böyle bir şey görülmedi. Zaten Cumhurbaşkanlığı sistemi diye bir şey uydurarak rejimi kaydıran AKP iktidarı, ülkeyi tamamen bir algı yönetimiyle idare ediyor. Öyle ki doğru ve güvenilir haber alabileceğimiz basın da kalmadı. AKP’liler, yolsuzlukları yüzlerine vuruldukça daha da hiddetleniyorlar.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim