Ziyarette TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kısacık, Atilla Demiral, İhsan Kadife, Ünsal Yeter ve Mustafa Hakan Dinçer de hazır bulundu.
Görev yaptığı zaman zarfında Çorum ile ilgili çok iyi izlenimler edindiğini ifade eden Müftü Akın, Belediye’nin kendilerine destek olduğunu, Milli Eğitim Müdürlüğü ile de bazı konularda ortak hizmet ettiklerini belirtti.
İl Müftülüğü'nün çeşitli programlarının olduğu ve her mahalleye bir Kur’an kursu çalışması yaptıklarını kaydeden Akın, özellikle dört yaş grubu üzeri çocukların eğitimi için halkın talepleri olduğunu ifade ederek, yer için bazı TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerinden destek istedi
Din hizmetleri ile ilgili fikir alış-verişinin de yapıldığı ziyarette Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın'a Çorum Müftülüğü’nün başlatmış olduğu Ulu Camii’nde Cumartesi buluşmaları ve diğer hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Yapılan etkinliklerde özellikle gençleri camiye getirerek, manevi atmosferden faydalanmalarını sağlamanın çok kıymetli olduğunu belirten Kılıç, TÜMSİAD olarak sosyal etkinlikler içerisinde her zaman vatandaşların ve gençlerin yanında yer aldıklarını, yapılan çalışmalar ile bunların bir göstergesi olduğunun ifade etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim