Oto Tamirciler Esnaf Odası öncülüğünde yapılması düşünülen toplu işyerlerine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de destek verdiği öğrenildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün talimatı doğrultusunda, esnafa fazla külfet bindirmeden uygun bir yer arayışı içerisine girdiklerini belirten Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, şehir içerisinde dağınık ve düzensiz bir şekilde faaliyet gösteren motosikletçi ve bisikletçi esnafını da modern işyerlerine kavuşturacaklarını söyledi.

Yeni Çorum’un mimarı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün şehrin önünü açan tüm projelere sıcak baktığını dile getiren Uzun, “Sayın Başkanımız esnafımıza geçici çözümler üretilmesini istemiyor. Esnafımızı 50-100 yıl taşıyacak modern işyerleri yapılmasını talep ediyor. Bizlerde Başkanımızın direktifleri doğrultusunda projelerimizi buna göre hazırlıyoruz. En kısa sürede motosikletçi ve bisikletçi esnafımızı da toplu işyerlerine kavuşturacağız. Başkanımızın uygun gördüğü, şehir merkezine yakın bir mesafede yer arayışlarımız sürüyor” dedi.

ESNAFLA İSTİŞARE YAPILDI

Şehir merkezinde dağınık bir şekilde hizmet veren motosiklet ve bisiklet tamircisi esnafına toplu işyeri yapılması için odaları tarafından başlatılan projeye Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün de destek vermesiyle birlikte Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, esnafla bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Oto Tamirciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeleri Alaattin Yalçın, Halil Yiğitoğlu, Mustafa Fındıkçı, Mehmet Murat İlter ve Kadir Akdağ’ın da hazır bulunduğu toplantıda esnafın görüş ve fikirlerini dinleyen Necmettin Uzun, esnafın görüşlerini önemsediğini, en kısa zamanda esnafın taleplerini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile paylaşacağını, bu görüşler doğrultusunda hareket edeceklerini aktardı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün dün olduğu gibi bugünde esnafın yanında olduğunu vurgulayan Uzun, “Arkadaşlar, Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü şehrin önünü açacak projelerin her zaman yanında. Rahat olun. Sizleri de çağın gerektirdiği modern işyerlerine en kısa sürede kavuşturmanın derdindeyiz. Başkanımız nereyi uygun görürse kazmayı da oraya vuracağız. Sizin dertlerinizle dertlenen, sorunlarınızın çözümü için mesai merhumu gözetmeyen Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü’ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisine minnettarız” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim