Terlemez Mobilya yöneticisi Emin Terlemez sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar yemeğine; Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, 19. Dönem Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, TSO Mobilyacılar Meslek Komitesi üyeleri Murat Erdal ve Gökhan Kerman ilebazı oda ve dernek başkanlarıyla çok sayıda mobilyacı esnafı katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, “Geleneksel hale getirdiğimiz mobilyacılar odasının iftar programını her yıl düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim davetimizi kırmayıp buraya gelerek bizleri onure eden davetlilerimize ve mobilyacı esnafımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz inşallah hiç bozulmayacaktır” dedi.

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ise yaptığı konuşmada esnafının her zaman yanında olduğunu belirterek, belediyenin kapılarının sonuna kadar esnaf ve vatandaşlara açık olduğunu kaydetti. Başkan Gül; “Esnafımız olsun diğer esnaflarımız olsun biz her bir esnafımızın yanındayız. Yalçın Kılıç ÇESOB Başkanı olarak görev yaparken de birlikte çalışmışlığımız var. Başarılı işler yaparak esnaf kardeşlerimize katkısı oldu. Ben kendisinden çok memnunum. Böylesi güzel bir iftar yemeğinde bir araya gelmek bizleri de onure etmiştir” şeklinde konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim