Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde bu yıl ilki düzenlenen Mobilya Dekorasyon, Ev Tekstili ve Düğün Hazırlık Fuarı dünden itibaren Çorumlular başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelenleri ağırlamaya başladı.

İlimizde değişik zamanlarda çeşitli konularda düzenledikleri fuarlara bir yenisini daha eklediklerini vurgulayan Atlas Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun, Mobilya Dekorasyon, Ev Tekstili ve Düğün Hazırlık Fuarı’nı da geleneksel hale getirmeyi planladıklarını vurguladı.

TSO Fuar Kompleksi’nde 15 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan fuar ile ilgili bilgi veren Atasagun, düğün, mobilya, iç dekorasyon ve ev tekstil ürünlerinden oluşan fuara ilk defa düzenlenmesine rağmen çok sayıda firmanın katıldığını kaydetti. Mobilya ev ev tekstili başta olmak üzere düğün paketlerinin de görücüye çıkacağı fuarda ülke genelinde üretilen bütün mobilya ürünlerinin tanıtılacağını bildiren Atasagun, “İlk olmasına rağmen katılımcı firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fuara tüm Çorumluları davet eden ve fuarın her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacağını ifade eden Fevzi Atasagun, ayrıca TSO Fuar Kompleksi’nde 26 – 29 Nisan 2018 tarihleri arasında da “İş ve İnşaat Makinaları Fuarı”nı düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim