Mislerovacığı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği, Mislerovacığı Köyü Muhtarlığı'nın ev sahipliğini yaptığı 9. Bahar Şenliği coşkuyla kutlandı.

Merkeze bağlı Mislerovacığı köylüleri bu yıl 9’uncusunu düzenledikleri bahar şenliğinde bir araya geldiler. Dönenin Pınarı mevkiinde yapılan şenliğe çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin yaptığı şenlikte halk ozanları Halil Bozkuş ve Müslüm Kaygun’un yanı sıra Beste, Grup Zahir ve Gülsüm Kahraman sahne alarak vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Şenlikte Çorum CHP Milletvekili, TBMM İdari Amiri Tufan Köse, Köy Muhtarı Halil Ergun ve Ankara Mislerovacığı Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Börekçi ve Çorum Mislerovacığı Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Ergun birer konuşma yaptılar.

Şenliğe CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe, Hitit Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Oymak, Çağşak köyü Ankara Dernek Başkanı Ferit Ercan, Evci Yeni Kışla Dernek Başkanı Ali Rıza Gündoğar, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Dalkılıç başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Çeşitli firmaların sponsorluğunda gerçekleştirilen yumurta yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Şenliğe katılan vatandaşlar yerel sanatçıların okuduğu birbirinden güzel türkülerle akşam saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim