Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında okulun 3-I sınıfı öğrencileri tarafından iki etkinlik düzenlendi. İlk olarak “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bizde alışalım” isimli etkinliğe imza atan minik öğrencileri beslenmelerini gözlerine bandaj kapatarak yemeye çalıştılar. Böylece kısa süreliğine de olsa engellileri anlamaya çalıştılar. 
Aynı öğrenciler ayrıca toplum yararına projeler uyarınca “Bir Suriyeli ailenin kışlık yakacağı bizden” sloganı ile yola çıkarak harçlıklarından biriktirdikleri paralarla topladıkları paraları sınıf anneleri vasıtasıyla Tekceviz semtinde bulunan bir aileyi ziyaret ederek teslim ettiler. Minik öğrenciler yanlarında götürdükleri gıdaları da aileye verdiler. Öğrencilerin bu örnek davranışı sınıflarını ziyaret eden Okul Müdürü Haydar Deveci tarafından da kutlandı.
Öte yandan FSM İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri ise Yerli Malı Haftası’nı kutladı. Öğretmenleri İhsan Carus ve velilerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte hazırlanan yiyecekler minik öğrenciler tarafından yenildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim