Mimar Sinan Ortaokulu’nda düzenlenen halk günü toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Fevzi Şeker, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde daha önce yapılan halk günü toplantısında dile getirilen sorunların önemli bir bölümünün çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Vali Necmeddin Kılıç, “İlk toplantıda bize lise sorununu söylemiştiniz. O sorunu hallettik. Mahallemize güzel bir lise kazandırıldı. Mimar Sinan Mahallesi’ne hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kendisinin çok fazla konuşma yapmayacağını, amacının mahalleliyi dinlemek olduğunu dile getiren Kılıç, sorunların çözümü noktasında dün olduğu gibi bugün de gayret içerisinde olacaklarını bildirdi.

Mahalle Muhtarı Fevzi Şeker ise bir önceki toplantıda dillendirilen okul sorununun çözüldüğünü anımsatarak, “Lise, ilk ve ortaokulumuz rahat bir nefes aldı. Yine Güzelyurt cadde ve sokakların jandarma bölgesinden çıkarılıp polis bölgesine geçmesine ilişkin talebimiz de yerine getirildi. Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana gelen büyük bir soygunun failleri ise Emniyet Müdürümüzün de desteğiyle yakalandı. Belediyemiz de her şekilde her zaman yanımızda” dedi.

Konuşmaların ardından mahalle sakinleri sorunlarını dile getirdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim