Dernek Müdürü Mustafa Özdemir, beraberinde ilkokul ve ortaokul öğrencileri Sefa Kılıç, Alperen Çördük, Mehmet Ali Burunsuz, Seyyit Baki Arslan, Abdussamet Güneş, Şemsettin Emir Tapan, Sefa Sarıgöl ve Samed Mustafa Arslan’dan oluşan ekiple Müftü Aşık’ı ziyaret etti.
Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç ile Personel, İdari İşler Şube Müdürü Erol Alkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özdemir, dernek olarak izci öğrencilere tavsiyelerini dinlemek için Müftü Aşık’ı ziyaret ettiklerini ve kendilerini kabul ederek sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi de veren Özdemir, ilkokul ve orta okul düzeyinde çocukları izci kamplarına götürerek kamplarda sosyal ve sportif etkinliklerin yanında Kur’an-ı Kerim, Fıkıh, Siyer-i Nebi, karakter eğitimi konularında dersler verdiklerini belirtti.
İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftülük olarak her zaman geleceğin teminatı olan çocukların, gençlerin ve öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.
Zaman zaman sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip, yapılan ve yapılacak faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunduklarını ve bundan sonra yapacakları toplantılarda Atlas Gençlik İzcilik Spor Kulübü Derneği’ni de aralarında görmek istediklerini ifade eden Müftü Aşık, ziyarete gelen öğrencilere “Sizler bizim için çok önemli ve değerlisiniz, yılmadan, usanmadan sağlam ve dinamik olarak milli ve manevi değerlere sahip çıkarak yetişeceksiniz ve bizler de sizler için ne yapmamız gerekiyorsa her konuda yardımcı olacağız” diye konuştu.
(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim