Çankaya Belediyesi yeni projelerinden birisini daha hayata geçirdi. Huzur Mahallesi’nde yapılan Kent Meydanı ve Kapalı Pazaryeri açıldı. CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de açılışa katıldı.

Huzur Kent Meydanı ve Kapalı Pazaryeri binlerce vatandaşın katıldığı Koray Avcı konseriyle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bizim müteahhidimiz yok, bizim ağa babamız yok. Bizim sadece Allah'ımız ve halkımız var. Biz başka kimsenin önünde eğilmeyiz” dedi.

Çankaya Belediyesinin sadece sebze meyve alışverişinin yapıldığı yer olmaktan çıkarıp sosyal aktivitelerin düzenlendiği, insanların sürekli kullanabileceği bir kent meydanı haline dönüştürdüğü Huzur Pazaryeri'nin açılışına Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in yanı sıra CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, Çankaya İlçe Başkanı Yeliz Aşcı da katıldı. Konser öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 4,5 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerden bahsetti.

Daha sonra sahneye çıkan Koray Avcı, Çankayalılara güzel bir gece yaşattı. Avcı, hareketli şarkılarıyla 3 saat vatandaşları coşturdu. (İHA)

Editör: TE Bilisim