Sivas Kasım ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, İç Anadolu İl Koordinatörleri Ekrem Görçeker, İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habib Solak ve Semiha Ekinci, AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Kasım ayı İl Danışma Meclisi toplantısında bir konuşma yapan İç Anadolu İl Koordinatörü AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya; “Sivas’lı hemşerilerimiz ve partililerimiz ile birlikteyiz. Fitneyi, fesadı, kibiri ve dedikoduyu bir kenara bırakıp birlik ve beraberlik içinde sevgi insanı olacağız, sevgi dilini konuşacağız, ayrıştıran değil birleştiren olacağız, kimseyi eleştirmeyip bütünlüğü sağlayacağız. Çünkü AK Parti birliğin, beraberliğin ve bütünlüğün partisidir. Kutlu yürüyüşümüzün ve yükselişimizi devam ettirmek için var gücümüzle çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. İyi hizmetler için çalışacağız ülkemizin ve vatandaşlarımızın geleceği için mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

Ak Parti Sivas İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Siyaset Akademisi kursunu tamamlayan kursiyerlere başarı belgelerini verdi.

Kaya son olarak Ak Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu'yu makamında ziyaret ederek sohbet etti. (Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim