Adalet ve Kalkınma Partisi Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı, 1 Kasım 2015'de yenilenecek seçimler için oluşturulan Seçim Hükümeti’nde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'ten Bakanlığı devralan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı yeni Bakan Ahmet Erdem ile Enerji Bakanı Taner Yıldız'dan bakanlığı devralan eski Aksaray Milletvekili ve Nato-Pa Türk Grubu Başkanı yeni Enerji Bakanı Ali Rıza Alaboyun'a kutlama ziyaretinde bulundu.
Bakanlıklardaki devir teslim törenlerinde hazır bulunan Milletvekili Bağcı ilk olarak 2 dönem milletvekilliği ve 24. dönemde NATO-PA Komisyonu’nda beraber görev aldığı Alaboyun’a başarı diledi. Alaboyun ise Bağcı'nın ziyaretinden ve desteğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndaki devir teslim törenine de katılan Bağcı, yeni görevi için Bakan Erdem'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Bağcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Erdem, Bağcı'ya nezaketinden dolayı teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim