İl Başkanı Ahlatcı toplantıda, 16 yıllık AK Parti iktidarında, özellikle son 5 yılda Çorum tarihinde görülmemiş hizmetlere imza atıldığını belirterek, “16 yıl önce Çorum’un 5 km yakınındaki köylerde bile içme suyu, kanalizasyon, asfalt sorunları varken bugün AK Parti iktidarı ile birlikte bütün köylerin temel ihtiyaçları giderildiği gibi konfora dayalı hizmetlere geçtik. Bundan sonraki süreçte de şehirde ne varsa köylere getirmenin gayreti içerisinde olacağız.

31 Mart seçimlerine günler kala çalışmalarımıza gece gündüz demeden, ara vermeden çalışarak il ve ilçelerde belediyelerimizi gönül belediyeciliğiyle buluştururken köylerde de aynı şekilde siz il genel meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla da ak hizmetlerin devamını sağlayacağız.

2018 yılı içerisinde il genel meclisimiz yaptığı başarılı ve güzel hizmetlerle Türkiye’de 1. olmuştur. 2019 yılında da aynı başarımız katlanarak devam edecektir. Bizlerin amacı şehirlerimizdeki vatandaşlarımızın yararlandığı tüm konfordan köyde yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanmasıdır” dedi.

AK Parti iktidarının Çorum'da olduğu gibi bütün Türkiye sathında hizmetleri en üst seviyeye çıkarmanın gururunu yaşadığını dile getiren Ahlatcı, “Bizim davamız millete hizmet davası diyen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip liderliğinde daha güzel hizmetlere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Biz bugünlere milletimizin desteği, mazlumların duası ile geldik. Biz inanıyoruz ki milletimiz desteği ve duaları ile 31 Mart seçimlerinde de bizimle olacaktır” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim