Yolyapar, 6 Haziran 2018 tarihinde ise “Çorum’u boğmayın” başlığı altında, Çorum halkının yoğun desteğini ve konunun bir takım ayrıntılarını anlatmıştı. 7 Haziran 2018 günlü ÇORUM HABER’in sürmanşetinde de, gazetemizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın “Stadın yerine yapılaşmaya ben de karşıyım” şeklindeki sözleri yer alıyordu. Dahası, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün de, yeni stat ve spor salonunun maliyetinden doğan külfetin Belediye’nin üzerinden alınması kaydıyla, bu alanın “yeşil” olarak düzenlenmesinden yana olduğu değerlendirme yazılarında ifade edilmişti.

Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın’ı ziyareti sırasında…

Bu arada, stadın yer aldığı Karakeçili Mahallesi’nin Muhtarı Mehmet Aydın da, yaklaşık 60 dönümlük bu alanın “Millet Bahçesi” düzenlenmesi için kampanya açtı. Çorum’daki tüm mahalle muhtarları da, Karakeçili Muhtarı Aydın’a destek verdiler. Dün gazetemizi ziyaret eden Muhtar Mehmet Aydın, kendisini ziyarete gelen AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin de bu konuda açık ve net desteklerini aldığını bildirdi.

Çorum Milletvekili Tufan Köse ve CHP yöneticileri, Muhtar Mehmet Aydın’la…

Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’a, konuyu gündeme getirdiği için teşekkür eden Karakeçili Mahallesi Muhtarı Aydın, “Çorum’da, stat ve çevresinin Millet Bahçesi olarak düzenlenmesi konusunda adeta bir görüş birliği oluştu. Konu, Cumhurbaşkanımıza iletilebildiği takdirde derhal karar verileceğine inanıyorum. Siyasilerimizden, seçim öncesi bu müjdeyi sağlamalarını bekliyorum. Gerekirse, tüm muhtarlar olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza çıkmaya da hazırız. Kendilerinin biz muhtarlara ne kadar değer verdiğini biliyoruz” diye konuştu.

Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, gazetemizi ziyaret ederek “Millet Bahçesi” fikrini ortaya atan Genel Müdürümüz Mehmet Yolyapar’a teşekkür etti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim