Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, 3. Sıra Adayı İşadamı Fatih Özcan ve 4. Sıra adayı Avukat Muhsin Kocasaraç seçim çalışmalarına Cemilbey Caddesi, Ata Caddesi ve Mimar Sinan Mahallesi bölgesinde devam etti.
Seçim ziyaretlerinde Milletvekili Adaylarına, İl Başkanı Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Çırak, seçim işlerinden Sorumlu İl Başkanı Ali Fatih Göktuğ ve çok sayıda il yöneticisi eşlik etti.
Cemilbey Caddesi esnafı ve Mimar Sinan Mahallesi’nde, vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapan adaylar 1 Kasım seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisine, destek istediler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Esnafın Bayramını da kutlayan adaylar esnaftan 1 Kasım'da partilerine destek sözü aldılar.
Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan ziyaretler sırasında yapmış olduğu açıklamada, “1 Kasım Milletvekili seçimlerine 1-2 gün gibi kısa bir süre kala çalışmalarımızı içtenlikle sürdürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak esnaf'ın sorunlarını biliyoruz. Bölge esnafımızın bizlerden beklentileri çok büyük. Allah bize 1 Kasım'da Milletvekilliğini nasip ettiği zaman Ülke ve Şehir sorunları için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim