Bayramın son günü gerçekleştirilen törene; MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milletvekili adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan, Av. Muhsin Kocasaraç, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, Kamu-Sen Çorum İl Başkanı Selim Aydın, ilçe başkanları, belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.
Bayramlaşma töreninde MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, MHP Çorum milletvekili adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan ve Av. Muhsin Kocasaraç birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından MHP İl Teşkilatı ile partililer bayramlaştı.
MHP Çorum 4. sıra Milletvekili Adayı Muhsin Kocasaraç, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, 1 Kasım’da MHP’yi iktidar yapmak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.
3. sıra Milletvekili Adayı Fatih Özcan ise; 1999 Genel Seçimleri’nde olduğu gibi Milliyetçi Hareketi Çorum’da eski gücüne kavuşturmak ve MHP’yi iktidar yapmak için çalışacaklarını ifade ederek elinden gelenin en iyisini yapacağını dile getirdi.
2. sıra Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici de, 1 Kasım’da yeni bir seçim yapılacağını ve bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk milletinin güvenini tazelemesi gerektiğini söyledi.
Ekici, “Türkiye çok farklı bir dönemden geçiyor. Bir seçim yapılacak ve ülkenin bekası seçimi olacak. Uzun yıllardır milliyetçilerin uzaklaştırıldığı idareden artık biz yetkimizi geri almak zorundayız. Bu milletin güvenini tazelemek zorundayız. Milliyetçi ve ülkücü hareket, bu ülkenin teminatıdır. MHP milletimizin sığınağı ve bu memleketin koruyucusudur” dedi.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim