MHP’yi 2023’e taşıyacak olan kadroları belirlediklerini kaydeden Karapıçak, il kongresinin tarihinin de önümüzdeki günlerde belli olacağını vurguladı.

MHP Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda Covid-19 salgını nedeniyle maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına hassasiyetle uyularak ilçe kongrelerine 18 Eylül 2020 günü Merkez İlçe Kongresi ile başlayan MHP’de haftasonu 6 ilçe kongresi de tamamlandı ve gözler il kongresine çevrildi.

Buna göre MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP MYK üyesi Hasan Oğuz Öbekçi, MHP İzmir İl Başkanı hemşehrimiz Veysel Şahin, Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Orhan Tosik, İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile delegelerin katılımı ile haftasonu Alaca, Sungurlu, Boğazkale, İskilip, Uğurludağ ve Bayat’ta ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

MHP’nin Türk siyasetinde oynadığı birleştirici rolün ve katkıda bulunduğu toplumsal barışın sürdürülmesi açısından, kongrelerde birlik ve beraberlik havasını yansıtan bir atmosferde “Tek ses, tek yürek, tek bilek” hâlinde gerçekleştirildiğini ifade eden Karapıçak tüm partililere teşekkür etti.

Buna göre MHP Sungurlu İlçe kongresinde mevcut Başkan Yasin Şahin yeniden güven tazelerden yönetimi “Haşim Murat Uzar, Oktay Can, H. İhsan Ümit Ulusaloğlu, Hacı Taşova, Dursun Karaderili, Cemil Kürkaya, Rıfat Dağaşan, Fatih Karaçil, Kazım Koca, Nuh Yalınkılıçlı, Sacit Erzurum, Rıdvan Kendircioğlu, Osman Erayhan, Aydın Bazna”dan oluştu.

Boğazkale’de Ali Oran, Alaca’da Şerafettin Ercoşkun, Uğurludağ’da Şuayip İpek, İskilip’te Ali Alıcı, Bayat’ta ise Bekir Güngör tek liste halinde yapılan seçimde güven tazeledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim