MHP Milletvekili Adayları, Prof. Dr. Vahit Doğan, Fatih Özcan, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak, MHP Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Fatih Göktuğ, Sami Çam, bir dizi ziyaretlerde bulundu.
MHP Eski İl Başkanları, Av. Ercan Daşdan, Av. Mehmet Fatih Arslan, ve MHP Belediye Meclis Üyesi Av.Ali Beyaz’ı,Türk Ocakları, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU SEN)’i ziyaret eden heyet seçim startı vermeden fikir alışverişinde bulundular.
MHP Milletvekili Adayı, Prof. Dr. Vahit Doğan, “Partimizde görev yapmış ve bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Camiaya hizmet etmiş arkadaşların sahaya inmesini istiyoruz. Bu camianın hepimize ihtiyacı var. Kırgınlıkları dargınlıkları düzelteceğiz. Ülkücü camianın birliği ve bütünlüğü önemlidir” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Ercan Daşdan, “ Çorumda MHP’nin işi hep zordu. Şimdide zor olacak. Bende bu konuda üzerime ne düşerse yapmaya hazırım. Çalışmalardan ziyade daha farklı ne yapabiliriz ona bakmamız lazım. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.
Av. Mehmet Fatih Arslan, ve MHP Belediye Meclis Üyesi Av.Ali Beyaz’da milletvekili adaylarına çalışmalarında başarılar dileyerek birlik ve beraberliğin önemini dile getirdiler.



“TÜRK OCAKLARI’NIN AYRI BİR YERİ VARDIR”
Ziyaretler kapsamında Türk Ocakları’na misafir olan heyet Türk Ocakları’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, “ Türk Ocakları’nın benim için ayrı bir yeri vardır. Türk milliyetçilerinin Çorum’da vekilinin olmaması kabul edilebilir bir sonuç değil” ifadelerine yer verdi.
Türk Ocakları Başkanı İrfan Çağlar, “ Çorum bu sonucu hak etmiyordu.İnşallah sizinle birlikte bu sonu değiştireceğiz.Ortak sinerjiyi oluşturmalıyız” şeklinde konuştu.



ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Heyet daha sonra Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çorum Şube Başkanı Mehmet Ferit Erkün’ü makamında ziyaret etti. MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan 1 Kasım seçimleri için çalışmalarının başladığını kaydetti.Doğan, “İmkanlarımız ve süremiz doğrultusunda ziyaretlerimiz devam edecektir”dedi.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Erkün, adaylara çalışmalarında başarılar diledi.



“SİZLER TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN AYDINLARINIZ”
Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (KAMU SEN)’ide unutmayan heyet KAMU SEN’in sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret esnasında konuşan MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Vahit Doğan, “ Sizler Türk milliyetçilerinin aydınlarınız. Bu bağlamda sizin fikirlerinize ihtiyacımız var” sözleriyle birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
Şube Başkanı Selim Aydın ise, Kamu Sen olarak sürekli alanlarda olduklarını ve siyaseti sahada yapmaya çalıştıklarını belirterek adaylara başarılar diledi.








Editör: TE Bilisim