Cumartesi günü Kurultay hazırlıklarını görüşmek üzere İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen Aras, bu buluşmanın ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Çorum teşkilatları olarak Büyük Kurultay hazırlıklarına başladıklarını bildiren MHP İl Başkanı Aras, “Bizler Alparslan Türkeş’in hak davasına ve milli ülkülerine sahip çıkıp sancaktarlığını yapmaya, Devlet Bahçeli’nin ise emrinde MHP’ye sadakatle bağlı kalarak siyaset yapmaya gayret gösteriyoruz. Parti kadrolarımız ve teşkilatlarımız Çorum’da kurultayımızla ilgili gerekli çalışmaları yapacak ve azami desteği sağlayacaktır. Bu kurultayımızda göstereceğimiz birliktelik ve inanç, MHP’siz bir Türkiye hayaliyle yanıp tutuşanlara, MHP tökezlesin diye el ovuşturanlara da anlamlı ve tarihi bir cevap olacaktır.” diye konuştu.

2018 yılının 2019 seçimlerine giden yolda önemli bir yıl olacağını vurgulayan Aras, “2019 yılı hem zorlu, hem de çetin geçecektir. Kurultay sonrasında ise ilimizde 2019 Seçimleri için çalışmalarımızı başlatacak, inşallah üç hilal Çorum burçlarında da çok daha yükseklerde dalgalanacaktır. 2019 Cumhurbaşkanı 2019 Seçimi’ni 16 Nisan’ın rövanşı olarak algılayanlar, hayır cephesini sıkılaştırmak ve derinleştirmek için bloklaşma yarışına girenler, PKK’nın siyasi uzantılarından medet umarak ittifak arayanlar, ne yaparlarsa yapsınlar milli şahlanışı durduramayacaktır. Milletimiz bilsin ki MHP azar azar değil, dalga dalga gelmektedir. Partimizin kuruluşunun 50. yılında üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ile ilçe başkanlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim