MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve bazı teşkilat mensuplarının eşlik ettiği ziyaretlerde Aras, esnaftan 24 Haziran Seçimleri için destek istedi.

Gördüğü ilgi karşısında büyük bir moral kazanan Milletvekili Adayı Aras, partisinin esnaf ve sanatkârlara yönelik politikalarından bahsederek, özellikle esnafın vergi ve prim yükünden kurtarılması için MHP’nin önemli projelerinin olduğunu anlattı.

Aras, Çorum özelinde de kendisinin daima ulaşılabilen bir milletvekili olacağının sözünü verdi. Milletvekili seçilmesi halinde Çorum’un kalkınması, gelişmesi ve daha yaşanabilir bir şehir olması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini anlatan Aras, tüm esnaf kesimleri gibi sanayi esnafının da ciddi sorunlarının olduğunu ve bunların elbirliği ile giderilebileceğini vurguladı.

Çorum’un hem büyük sanayi tesisleri, hem de küçük sanayicilerle birlikte bir şahlanışa geçmeye hazır olduğunu kaydeden Aras, bunun devlet desteği ve teşviklerle, şehrin motivasyonuyla desteklenebileceğini dile getirdi.

Sanayi esnafından gelen çırak-kalfa eksikliği ile ilgili talepleri de değerlendiren Milletvekili Adayı Aras, bu sorunun meslekî eğitime ağırlık verilerek aşılabileceğini ve partilerinin de bu konuda projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim