İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile Osmancık ve Dodurga ilçe teşkilat başkanlarından oluşan bir heyetle Kargı’yı ziyaret eden Ceylan ve Kavuştu, Belediye Kültür Sitesi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından birer konuşma yapan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Av. Gülhan Demirel, yüksekokul yapımı için desteklerini veren milletvekillerine teşekkür ederek, referandumda “evet” istediler.

Ak Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tuzcu da yaptıkları konuşmada Meslek Yüksekokulu’na kavuşacak olan Kargı’nın mutluluğunu paylaştıklarını söylediler.

“MEMLEKETİM İÇİN VARIM”

Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi 22. Dönem Milletvekili, Ak Parti Siyasi Erdem ve  Etik Kurulu Üyesi Ali Yüksel Kavuştu, “Memleketime yüksekokulumuz hayırlara vesile olsun. Ben memleketimin gelişimi için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim” dedi.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından katılımcılar teker teker milletvekilleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından esnafı ziyaret eden milletvekilleri ve beraberindekiler belediye binasına giderek muhtarlarla toplantı yaptılar.

Meclis salonunda yapılan toplantıda Milletvekili Ceylan muhtarların isteklerini dinledi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim