Mehmet Karadağ’ın anlamlı ziyaretine il teşkilatı yöneticilerinin yanı sıra Ak Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz eşlik etti.

Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyaretten oldukça memnun kaldığını dile getiren 15 Temmuz Gazisi Mustafa Çağır, gösterilen ilgi ve alâkadan dolayı teşekkür etti.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde helikopterden açılan ateş sonucu yaralanan öğretmen Mustafa Çağır, “Öleceğimi bilsem bugün olsa gözümü kırpmadan yine koşarım” dedi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Av.Mehmet Karadağ da, “Çorum olarak o gece 13 şehit ve 3 gazi verdik. Bu vatan hem sizlere hem de şehitlerimize minnettar, ne yaparsak yapalım hakkınızı ödeyemeyiz. İl Başkanlığı olarak 15 Temmuz gecesi şehit olan şehitlerimiz için şehitler köşesi hazırlayarak insanlarımızın o günkü kahramanlığının sürekli hatırlanmasını, böylelikle şehitlerimizin adlarının yaşatılmasını istedik.

İl Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz gün beş komisyon kurduk. Bunlardan birisi de Şehit Aileleri ve Gaziler Komisyonu’ydu. Bu vesileyle ülkemize canını hiçe sayarak hizmet etmiş şehitlerimizin yakınlarına ve siz gazilerimize ziyaretlerde bulunuyoruz.15 Temmuz ile ilgili bir özel sayı çıkartacak ve gelecek nesillerimize Türk Milletinin hain FETÖ terör örgütünün yapmak istediği darbe girişimine karşı nasıl can siparane mücadele verdiğini aktaracağız.

Siz değerli gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman emrinde ve yanındayız. Cenab-ı Hak sizlerden razı olsun. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun” şeklinde konuştu.

KUR’AN VE BAYRAK

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 15 Temmuz Gazisi Mustafa Çağır’a, günün önem ve anlamına binaen Kur’an-ı Kerim ve ay yıldızlı bayrağımızı hediye etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim