Dr. Mehmet Aykaç, Çorum Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak müracaat edeceğini açıkladı. Birikimlerimi, şehrime hizmet olarak sunmak için aday adayı olmaya karar verdim” diyen Aykaç, müracaat takvimi başladığında aday adaylığı ile ilgili müracaatını yapacağını duyurdu.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına dayalı belediyecilik mesajı verdiği açıklamasında Belediye Başkanı’nın hangi özelliklere sahip olması gerektiğinin tarifini yapan Aykaç, başkan olacak kişinin şahsının çok önemli olduğunu, herşeyden önce bir Belediye Başkanı’nın kendini aşmış, babacan, insan sevgisiyle dopdolu, kişilikli, şahsiyeti oturmuş, halkla içiçe, ilmi-kültürel açıdan kendini geliştirmiş, liyakatlı, insiyatif sahibi, ahlaklı, dürüst ve bütün bunların sonucunda güvenilir bir insan olması gerektiğini bildirdi.

Belediye Başkanı’nın iyi bir koordinatör olması, takım ruhu ve ortak akılı harekete geçirerek halka en iyi en çağdaş hizmeti sunarak sorunları çözmesi gerektiğini bildiren Aykaç, TBMM’de bir dönem Çorum’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını, milletvekilliğinde elde ettiği birikimi yine Çorumluların hizmetine sunmak istediğini ve hedefinin Çorum’u daha güzel, mutlu, huzurlu bir kent yapmaya talip olduğunu anlattı.

Aykaç, “Şahsıma görev tevdi edilirse, genel başkanımızın enerjisini teşkilatlarımızla birlikte ilimize yansıtmanın gayreti içerisinde olacağız. Çorum’umuz adaletle kalkınmış bir Türkiye’nin parlayan yıldızı olacaktır” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim