Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi ile Özel İlgi Etüt Eğitim Merkezi işbirliğiyle “Mega Hafıza Buhara” eğitim merkezinin açılışı önceki gün yapıldı.

Türkiye’ye “Hafıza ve Beyin Eğitimi” kavramını getirerek bu konudaki eğitimleri başlatan kişi olarak tanınan Dünya Hafıza, Mental Matematik & Hızlı Okuma Olimpiyatları (MEMORIAD™) uluslararası dönem başkanı Melik Duyar ile birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış Buharaevler Mahallesi Bişkek Caddesi No: 19/A adresinde gerçekleştirildi.

Açılış öncesi merkezle ilgili bilgi veren Kurum Müdürü Ezgi Çetinkaya, Mega Aritmetik, anlayarak hızlı okuma, fotoğrafik hafıza teknikleri ve Mega Aritmetik İngilizce eğitimlerini de bünyelerine kattıklarını söyleyerek etüt programlarının hafıza teknikleriyle desteklendiğini böylece eğitimin kalıcı hale geldiğini söyledi.

2016 Hafıza Olimpiyatları’nda Türkiye 5.’si olan Ezgi Çetinkaya merkezden 1-8. Sınıf öğrencilerinin yararlanabileceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Melik Duyar tarafından açılışı yapılan merkez ailelere tanıtıldı. Duyar açılışın ardından ailelere verilecek eğitimlerle ilgili de bir sunum yaparak sorularını yanıtladı.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim