Tüketiciyi merkeze alan anlayışıyla en yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla sunan Avrupa’nın elektronik perakendecisi MediaMarkt, Çorum’da 56. Mağazasını açtı.

AHL Park Alışveriş Merkezi’ndeki mağazanın açılışını Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı yaparken, açılışın ardından düzenlenen indirimler nedeniyle çok sayıda vatandaş da mağazaya akın etti.

İki katta toplam 1350 metrekare satış alanı ile ziyaretçilerini ağırlayan MediaMarkt, alanında uzman personeliyle açılış nedeniyle büyük ilgi gösteren vatandaşlara da yardımcı oldu.

Dünyada perakende alanında uygulanabilecek tüm yenilikleri tüketiciyle bir araya getirerek, yeni nesil elektronik perakendecilikte önemli adımlar attıklarını vurgulayan MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, “MediaMarkt olarak sürdürülebilir bir büyüme için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Çorum’un merkezinde bulunan AHL Park Alışveriş Merkezi’nde açtığımız son mağazamızla 56. mağazaya ulaşarak MediaMarkt’ın avantajlı dünyasını Çorumlu tüketicilerimizle ilk kez tanıştırma fırsatı bulduk. Türkiye’nin en geniş metrekareye sahip teknoloji perakendecisi konumumuzdan aldığımız güçle önümüzdeki dönemde de her bütçeye uygun ve en yeni teknolojiye sahip ürünleri tüketicilerle buluşturacağız,” dedi.

Akıllı telefonlardan televizyonlara, ev aletlerinden oyun konsollarına kadar birçok üründe %60’a varan indirim fırsatı sunulan MediaMarkt’ta 17 Aralık tarihine kadar geçerli açılışa özel kampanyalar ve kredilerle seçenekler sunuluyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim