Mardin Havaalanı’nda Vali Yaman’ı Belediye Başkanları, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, Jandarma Alay Komutanı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.
Kendisini karşılayanlarla havaalanın VİP salonunda kısa bir süre sohbet eden Vali Yaman, gerçekleştirilen terör saldırılarında şehit olan polis memurları ve sivil vatandaşlar için düzenlenen uğurlama törenine katılmak için helikopterle Midyat’a gitti.
Midyat adliye bahçesinde şehitler için düzenlenen törene katılan Vali Mustafa Yaman, Midyat halkının yaptığı teröre lanet yürüyüşüne de eşlik etti. Daha sonra menfur saldırıda yaralanan vatandaşları Midyat Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Mardin Valisi Mustafa Yaman, yaralılarla tek tek ilgilenerek durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.
Midyat’taki programını tamamlayan Vali Yaman, Mardin’e döndü. Mardin’de Hükümet Konağı önünde vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, Jandarma Alay Komutanı, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Mustafa Yaman makamına geçerek görevine başladı. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim