Çorum’da bugüne kadar Nizami Alem Ocakları, Akıncılar Derneği başta olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunda görev alan Fatih Yücel, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Ulukavak Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Fatih Yücel, önceki gün Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda bir toplantı düzenleyerek adaylığını duyurdu. Ulukavak Mahallesi’nde uzun yılardır oturduğunu söyleyen evli ve 3 çocuk babası Fatih Yücel, muhtarların yardım derneği olmadığını, halkla devlet arasında köprü olması gerektiğini ve bu yönde çalışacaklarını vurguladı.

Mahallenin sorunlarını yaşayarak öğrendiğini, ayrıca güçlü bir ekip kurarak bu sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Yücel, yaptığı istişareler sonucunda muhtar adayı olmaya karar verdiğini vurguladı. Muhtarların yardım organizasyonu veya yardım derneği olmadığını bir kez daha vurgulayan Yücel, “Eğer halkımız beni seçerse onlara layık olabilmek için her türlü fedakârlığa hazırım. Muhtarlıkların sanki bir yardım derneği gibi bir havası var. Muhtarların asli görevi insanlara öncülük etmek, mahalledeki sorun ve sıkıntıları çözmektir. Biz yardımları bir dernek üzerinden götürmeyi planlıyoruz. Bir dernek kuracağız. Ulukavak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adı altında. Bu derneğe gelen fitre, zekat gibi yardımları, yardıma muhtaç ailelere ulaştıracağız. Derneğimiz yardım işiyle uğraşırken bizde asıl görevimizi mahallemizin sorunları ile ilgileneceğiz” diye konuştu

Ulukavak Mahallesi’nin Çorum’un en büyük mahallelerinden biri olduğunu ve sorunlarının büyüdüğünü vurgulayan Yücel, “Bu sorunları çözmek mahallemin tüm kesimine, büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine, kadından erkeğine hitap etmek için adayım. Halkımız bizlere bu yetkiyi verdiğinde sorunları yerinde görüp yetkililere ulaştırıp çözüm noktasında mahalle halkıyla beraber hem fikir olup çalışacağız.” dedi

Fatih Yücel, mahallelerine yakışan hizmetleri hep birlikte yapmayı hedeflediklerini, seçilmesi halinde mahalle halkını mahcup edeçik hiçbir harekette bulunmayacaklarını da ifade etti. Basın toplantısında Fatih Yücel’i ailesi ve yakınları da yalnız bırakmadı. Toplantının sonunda ise Fatih Yücel ve aza adayları birlikte objektiflere poz verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim