Çorum MADO Şube Müdürü Mehmet Bakırcı, Çorumluların Ramazanı en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla iftar ve sahurda da açık olacaklarını dile getirdi. İftara özel fix menülerinin bulunacağını anlatan Bakırcı, her gün değişen menü ile 450 metrekarelik alanda 250 kişiye kadar ağırlayabileceklerini vurguladı. İftar dışında sahurda da Çorumlulara hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacaklarını anlatan İşletme Müdürü Mehmet Bakırcı, sahurda özel kahvaltı çeşitlerine ek olarak müşterilerine yanıç ve gözleme de sunacaklarını belirtti.

WHATSAP VE TELEFONDAN REZERVASYON

Müşterilerinin mağdur olmamaları için rezervasyon yapmalarını istediklerini belirten Çorum MADO Şube Müdürü Mehmet Bakırcı, iftar ve sahurda rezervasyon için 0530 747 76 66 numaralı Whatsapp hattımız üzerinden kendilerine ulaşabilecekleri gibi 0530 695 45 45 ya da 502 09 09 nolu telefonları arayarak kendileri ile iletişime geçerek rezervasyon yaptırılabileceğini belirtti.

Mado’nun sabah 10.00 açılacağını ve yine sabah 03.00’e kadar açık olacağını dile getiren Bakırcı, toplu organizasyonlara da ev sahipliği yapabileceklerini vurguladı. Çocuklarla ilgili ayrı bir bölümlerinin de bulunduğunu eğitimli personel gözetiminde çocukların güzel vakit geçirirken büyüklerin de sohbet ederek zaman geçirme imkanı bulabileceğini söyleyen Bakırcı, Çorumlulara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek onları Ramazanda da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim