Oda Başkanı İsmet Çıtak’ın sahibi olduğu İkinci Bahar Lokantası’nda önceki akşam düzenlenen yemek ve ödül törenine 70’in üzerinde oda üyesi katıldı.

Konuklarını İskilip Dolması ile ağırlayan Oda Başkanı Çıtak ve yönetimi, oda üyelikleri 10 yıl ve üzerinde bulunan meslektaşlarına bu özel gecede onur belgesi vereceklerini dile getirdi.

Aşçı ve Lokantacılar Odası’ndan 10 yıl ve üzeri üyelikleri devam eden üyelerine jest yapmak amacıyla düzenledikleri geceye katılanlara teşekkür eden İsmet Çıtak, odanın olağan genel kurulunun 21 Ocak 2018 Pazar günü Afra Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini de hatırlattı.

Oda üyelerinin göreve tekrar kendisine tevdi etmesi halinde üyelere yeniden hizmet etmek istediğini vurgulayan Çıtak, oda olarak üyelerin birlik beraberliğine katkı sağlayan bu tür etkinlikleri 4 yıl süre boyunca yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini, üyelerinden aldıkları güçle odayı en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceklerini ve çok medyatik olmasalar da üyelerine yönelik iyi hizmetler yaptıklarına inandığını dile getirdi.

“Oda’dan güç alan değil, Oda’ya güç veren bir yönetim anlayışı ile hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuşan Çıtak, oda üyelerinin kimseye hatır için oy vermemesini istediğini, üyelerine bugüne kadar ihanet etmediklerini, çalışan başkan olarak anılmak istediğini ve seçilmesi halinde birilerinin adamı olmayacağını vurguladı.

İsmet Çıtak, “Kimsenin karşısında eğilip bükülmeden dimdik duracağız. Seçim zamanlarında bu bunun, şu şunun adamı gibi söylentiler çıkıyor. Biz üyelerimizden aldığımız güçle sorunlarınızı çözeceğimize inanıyoruz. Tüm üyelerimizi genel kurula davet ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından oda üyeliği 10 ve üzerinde bulunan 80 civarında duayen isme onur belgeleri dağıtıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim