Barcelona ve Türk Milli Takımı’nın yıldız oyuncu Arda Turan, kanser tedavisi gören Çorumlu Ahmet Özgen’e doğum günü hediyesi olarak imzalı formasını gönderdi. Talihsiz genç, formasını aldıktan günler sonra hayatını kaybetti.
Gitar ve Galatasaray tutkunu olan Çorumlu Ahmet Özgen, yaklaşık iki yıl önce sırtından operasyonla alınan benin ardından cilt kanserine yakalandı. Özgen, Samsun Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi’ne yatırılarak tedavi altına alındı. İki yıl boyunca hastanede tedavi gören Özgen’e ailesi ve arkadaşları, geçen ay sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Doğum gününde ünlü futbolcu Arda Turan, görüntülü telefonla Ahmet ile konuştu.
Arda, konuşmada Ahmet’e imzalı formasını göndereceğini de söyledi. Ünlü oyuncu Arda’nın formasını bekleyen Ahmet Özgen, geçen hafta hediye formayı aldı. Hediyesinin mutluluğunu yaşayan Ahmet, daha sonraki günlerde ise fenalaşarak hayatını kaybetti.
Samsun’da tedavi gördüğü hastanede oldukça sevilen simalardan biri olan Ahmet’in cenazesi Çorum’a getirilerek gözyaşları arasında defnedildi. Cenazeye “Bir Gülücük Her Şeye Değer Grubu” üyeleri de katıldılar.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim