Kurum Sahibesi ve Müdürü Didem Kavukcu Hamoğlu, 2006’dan beri Çorum’da kültür ve sanat adına nelerin yapılabileceğini kanıtlamış olmaktan son derece büyük bir mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, Yaz Okulu hakkında bilgi verdi.

Çocukların yaz dönemini eğlenceli ve verimli geçirmeleri için dolu dolu bir takvim hazırladıklarını kaydeden Didem Kavukcu Hamoğlu, “Sanatta ve sporda kendini yeterince kanıtlamış olan bir kurum olarak yaz döneminde çocuklarımız için eğitici, eğlendirici ve en önemlisi de sanat dolu bir program hazırladık.” dedi.

Yaz Okulu’nun hafta içi 13:00 - 17:00 saatleri arasında okul öncesi ve ilkokul şeklinde yaş gruplarına ayrılmış olarak sürdürüleceğini dile getiren Hamoğlu, “Alanında uzman öğretmenler tarafından İngilizce, modern dans, jimnastik, resim, ritim, melodika, solfej ve beden eğitimi kurslarımızın yanı sıra okuma-yazmaya hazırlık (okul öncesi için), okuma saati ve yazma saati derslerimiz de olacak.” diye konuştu.

Didem Kavukcu Hamoğlu, Lila Akademi Yaz Okulu’nda birinci dönemin 11 Haziran - 6 Temmuz, ikinci dönemin ise 9 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim