Ziyarette konuşan Saatcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün toplumun büyük bir kısmına hizmet eden ve hizmet edilen kesimlerin devletin ve çalışanların şefkat eline muhtaç kimselerden olmasının, yapılan görevleri, verilen hizmetleri yücelttiğini dile getirdi.

Devletin her geçen gün bu kesimlere sosyal devlet olmanın gereği olarak daha iyi imkânlar sağlanması için imkânlarını seferber etmesini takdirle karşıladıklarını anlatan Saatcı, “Devletimiz sosyal hizmetler alanında önemli adımlar atmakta ve yıllarca el atılamayan zorlu işlerin üstesinden gelmektedir.

Adından anlaşılacağı gibi sosyal hizmetler sınırlı bir saha olmayıp, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir sahadır. İnsanı yaratandan dolayı sevmenin, onlara özveri ve fedakârlık çevresinde hizmet etmenin bilinciyle hareket edilmesi gereken kurumların başında gelmektedir. Hayatı anlama, tanıma ve şükretme noktasında İl Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren, Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezleri her vatandaşımız tarafından ziyaret edilmesi gereken nadir kurumlardan bir tanesidir. Bu duygu ve düşünceyle orada çalışmak o insanlara yardımcı olmak takdire şayan bir hizmettir. Bu nedenle bu merkezde çalışanların samimiyeti, özverisi ve fedakârlığı çok önemlidir” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarının sendika olarak çok önem verdikleri ve çalışanların sıkıntılarının giderilmesi için mücadele ettikleri ve etmeye devam edecekleri kurumlardan olduğunu anlatan Saatcı, Bu nedenle Sağlık-Sen Çorum şubesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün

Çorum’a ve Çorumlulara yapacağı bütün hizmetlerde destek vermeye hazırız” dedi." (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim