Bir dizi temaslarda bulunmak için Sungurlu’ya gelen AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan ve partililerde hazır bulundu. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, çalışmaları ve projeleri hakkında Milletvekili Kurt’a bilgi verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiğini ifade eden Kurt, bu projelerin yürütülmesinde çaba sarf eden Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit’e teşekkür etti. Yapılacak projelerde gereken desteği vereceklerini vurgulayan Milletvekili Kurt, ilerleyen günlerde yapılacak olan kitap okuma projesinde dereceye giren öğrencileri ödüllendireceğini belirtti.

Bilgili, kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin yolunun eğitimden geçtiğini belirten Kurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eğitim konusuna çok büyük önem verdiğini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Kurt’a teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim