Düvenci Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan içme suyu çalışmaları tamamlanarak mahalledeki evlere su verilmeye başlandı. Çalışmalar kapsamında abonelerin su sayaçları yeniden yaptırıldı ve tüm evlerden su deposuna kadar su borusu döşendi.
Merkezi olarak yapılan şebeke suyu sistemiyle hem kaçakların hem de su israfının önüne geçileceğini açıklayan Belediye Başkanı Yalçın, “Kultak Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimiz bundan böyle daha sağlıklı bir sistemden sularına kavuşurken, su kaçaklarının ve en önemlisi de su israfının önüne geçmiş olduk” diye konuştu.
Başkan Yalçın, Kultak mahallesinde yaşanan su sorunu çözüme kavuşturmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Suyun hayat olduğunu dile getiren Yalçın, “Beldede yaşanan sorunları öncelikle bir planlama yaptık. En acil çözüme kavuşması gereken Kultak mahallemizdeki su sorunu idi. Suyun hayat olduğunun ve her bir damlasının öneminin farkındayız. Geçen hafta başlattığımız çalışmayı belediye personelimizin de gayretli çalışmaları ile kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın evlerine sularını verdik. Büyük bir özveri ile çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Yeni su şebekesinin de Kultaklı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim