CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve CHP Belediye Meclisi üyeleri dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti. İl Başkanlığı’na atandıktan sonra ilk ziyaretini Çorum Belediyesi’ne yaptığını belirten Gürsel Yıldırım, “Güzel işlerin yanında olacağız. Çekincelerimizi ve itirazlarımızı ise dile getireceğiz. Ayrıştırmadan, germeden, birlik ve beraberlik içerisinde bu şehre hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Külcü ise, “Öncelikle iktidar ve ana muhalefet partisinin temsilcilerinin birbirleri ile daha çok görüşmesi ve müzakerede bulunuyor olması gerekiyor. Bunu çok önemsiyorum. Uzun zamandan beri bu anlamda bir ziyaret yaşamadık. Siyaseti germeyen, tansiyonu yükseltmeyen, ortak değerlere önem veren makul davranışınız itibariyle Çorum siyaseti açısından bir şans olduğunuzu düşünüyorum” dedi.
“Çorum hepimizin” diyen Külcü, birlikte yaşadıkları tek toprak parçasının burası olduğunu belirterek, “14 mahallemizin arzuladığı ve beklediği hizmetleri hızlı bir şekilde yapıp yerine getirmek bizim en önemli görevimiz. Elbette her işte ittifak edelim diye bir kural yok ama Çorum’un önemli meselelerinde birlikte karar alıyoruz. Meclis kararlarımızın yüzde 80’i ittifakla geçiyor” şeklinde konuştu.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim