Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, inşaat çalışmalarına Çorum Belediyesi’nin de destek verdiği Hz. İbrahim Camii’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Cuma namazı için Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem ile birlikte Hz. İbrahim Camii'ne giden Başkan Muzaffer Külcü, namaz çıkışında camii inşaatı hakkında Buharaevler Muhtarı Abdulkadir Erdoğan ve dernek yönetiminden bilgi aldı.
Belediye’nin şehrin değişik bölgelerindeki birçok caminin yapım ve tadilat çalışmalarına önemli oranda katkı verdiğini hatırlatan Başkan Külcü, “Çorum'daki merkez cami, Kur'an Kursu ve mescitlere olduğu gibi Hz. İbrahim Camii inşaatına da destek veriyoruz. Camii, külliye ve otoparkı bittiğinde bölgedeki önemli bir eksikliği gidermiş olacak. Şimdiden şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Buharaevler Mahalle Muhtarı Abdulkadir Erdoğan ve camii dernek yönetimi Çorum Belediyesi'nin Hz. İbrahim Camii inşaatına çok büyük katkılar sağladığına dikkat çekerek Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.


(Çorum Belediyesi)
Editör: TE Bilisim