Valilik Yemekhanesi Toplantı Salonu’nda Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, İl Genel Meclis Üyeleri ve il idare şube başkanları da hazır bulundular.

Muhtarlara tek tek söz hakkı vererek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Kılıç, çözüm konusunda ilgili idare şube başkanlarına gerekli talimatları verdi.

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Necmeddin Kılıç, muhtarların, devletin ücra noktadaki, temsilcileri olduklarını belirterek, “Devletimizin gözü kulağı sizsiniz. Halkla irtibatı sizinle birlikte temin ediyoruz. Biz sizlere çok önem veriyoruz. Bizim elimiz sizin üzerinizde olmaya devam edecek. Devletimizin elinde ne varsa köylerimiz için seferber etmeye çalışacağız. Bilin ki geceli gündüzlü size hizmet için çalışıyoruz. Bugüne kadar güzel işler yaptık. Bu sene de güzel işler yapacağız inşallah. Köylerimize ulaşmada, köyümüzün refahını artırmada, köylerimizi daha yaşanabilir hâle getirmede gecemizi gündüzümüze katacağız.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim