“KANALİZASYON VE KİLİTTAŞI YAPILMAMIŞ KÖY KALMAYACAK”
Çorum İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclis Üyeleri Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ettiler.
İl Genel Meclisi Başkanı Kaya, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun, üyeleriyle Çorum sorunlarında ortak hareket ettiklerini vurgularken, “Şu anda Çorum’da evlerinden akmak kaydıyla susuz köyümüz yok. Kanalizasyonda yüz 30 gibi bir eksiğimiz var. İnşallah iki yıl içerisinde hem kanalizasyon hem de kilittaşında ulaşamadığımız köyümüz kalmayacak” dedi. Kaya, katkılarından dolayı Uslu’ya teşekkür etti.
Salim Uslu ise, görev yaparken parti rozetlerini çıkardıklarını belirterek, “Bizim yegâne ölçümüz adalettir. Bu dönem sağladığımız ödenekle hizmet götürülmeyen köyümüz kalmadı. Sadece bu yıl 333 köyümüze kilittaşı, 400 köyümüze de çocuk oyun grubu yapımı sağlandı. Su sorunu olan köyümüz kalmadı. Kalan birkaç köyümüzü de yapımı devam eden Şendere Projesi ile çözmüş olacağız.” diye konuştu. 


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Uslu’ya arkadaşları adına çiçek sundu. 

“TARIMA 100 MİLYON DESTEK”
Çorum Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, Salim Uslu’yu ziyaret ederek tarımsal alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Uslu, “Hükümetimizin eylem planında çiftçimize yönelik birçok iyileştirme ve desteklemeler var. Vaatlerimiz planlanan şekilde uygulamaya geçiyor. Ayrıca önceki destekleme ödemelerimiz de devam ediyor” diye konuştu.
TBMM İdare Amiri Uslu, tarım ve hayvancılık alanında yapılan destek ödemesinin 90 milyonu aştığını, devam eden ödemelerle birlikte Çorum’un 2015 yılında 100 milyon destek almış olacağını söyledi. 


Tarım İl Müdürü Ermiş, Milletvekili Uslu ile birlikte…

MECİTÖZÜ’NDEN YAVUZ VE YAŞAR’IN ZİYARETİ
Mecitözü’nün CHP’li Belediye Başkanı Ünal Yavuz ile Ak Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Milletvekili Salim Uslu’yu ayrı ayrı ziyaret ettiler.
İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ın ziyaretinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru da hazır bulundu.
Belediye Başkanı Ünal Yavuz, sorunlarını ve taleplerini iletirken, İlçe Başkanı Yaşar da, ilçeye yapılan yatırımların durumunu paylaştı. 


Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz…

Ak Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru…

TANER İSBİR’İN ZİYARETİ
Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti. Ziyarette ilçeye yapılan ve planlanan yatırımlar değerlendirildi.
Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç da, Uslu’yu ziyaret ederek ilçe ve köylerine desteğinden dolayı kendisine teşekkür etti.


Ortaköy Belediye Başkanı İsbir, Milletvekili Uslu ile


Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç, Salim Uslu’ya plaket takdim etti.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI’NIN ZİYARETİ
Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Ferhat Erdoğan, Uslu’yu ziyaret ederek Ankara’da hemşehri dayanışması konusunda görüş alışverişinde bulundu.


OSMANCIK’TA BÜYÜK PROJELER DEVAM EDİYOR
Osmancıklı işadamı Salih Osman Fındık, Milletvekili Salim Uslu’yu ziyaret etti.
Uslu ziyaret sırasında, Osmancık’ta büyük projelerin devam ettiğini söyledi.


(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim