MHP Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Şahin, “ezber bozacak” bir çıkışa imza attı. Kenan Şahin, Çorumluların yoğun olarak şikayetçi olduğu Osmancık Yolu üzerindeki köprüyü seçilmesi halinde yıkacağını açıkladı.

Aday olarak belirlendikten sonra ilk projesini Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadyumu ve çevresini sinema, tiyatro, opera salonunun da yer aldığı kültür kompleksi olarak açıklayan Kenan Şahin diğer projelerini ve vaatlerini de sosyal medya üzerinden açıklamayı tercih etti. MHP adayı Kenan Sahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Taahhüt ediyorum. Osmancık yolundaki köprü yıkılacak” dedi.

Şahin’in bir başka dikkat çeken paylaşımı ise suyla ilgili oldu. MHP Belediye Başkan adayı Şahin, göreve seçilmesi halinde asgari ücret ve altında olanların su kullanımını belediye olarak ücretsiz karşılayacaklarını bildirdi. Belediye’den yapılan tüm ödemelerin internet sitesinden günlük ilan edileceğini, ihalelerin canlı yayınlanacağını vurgulayan Şahin, Osmancık yolu üzerindeki köprünün yıkılması, ihtiyaç sahibi ailelerin su bedelinin karşılanması dışında Bağcılar’a sağlık ocağı, postane ve ATM merkezi; Gülabibey Kapaklı’da pazar yeri; Güzelyurt’a mescit; Kamışlıevler’e doğalgaz, mescit ve park; Silmkent’e halk ekmek büfesi; Salı Pazarı’nın üzerinin kapatılması; Çarşamba ve Cumartesi pazarları için yaz kış hizmet verecek çok katlı ve tam kapalı pazar” taahhüdünde de bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim