İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Çoban, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okulun branş öğretmenleri, öğrenci velileri ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Okul Müdiresi Halise Akay bir konuşma yaptı.
Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapan Akay, “Eğitimin ilk basamağı olan okul öncesi eğitim; eğitim gömleğinin ilk düğmesidir ve bunun iliklenmesi gerekir. Aile ve eğitimci işbirliği ile gerçekleşen okul öncesi eğitim; çocuğun daha yaratıcı, ileriyi görebilen ve yeni ürünler oluşturabilen özerk bir birey olarak yetişmesine katkı sağlayacaktır” dedi.
Ardından okulun öğrencileri, Harmandalı ve Gündoğdu Zeybeği halk oyunları gösterisi sundu. Kafkas Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam eden programda, Uygulama Anaokulu 6 yaş gurubu öğrenciler de gösteri sunarak ‘barış’ şarkısını seslendirdi.
Coşku ve neşe içerisinde devam eden etkinlikte okulun Güzellik Hizmetleri ve Saç Bakım Alanı öğrencileri de, okul bahçesinde mini bir defile düzenledi. 80’li, 90’lı ve 2000’li yılların saç modellerini ve makyajını sergileyen öğrenciler, davetlilerin büyük beğenisini topladı.
Daha sonra yılsonu sergisinin açılışı yapıldı. Grafik-Fotoğraf Alanı, Bilişim Teknolojileri Alanı ve Çocuk Gelişimi Alanı’nda öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları eserler sergilendi.
Program, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin hazırlamış olduğu yiyeceklerin ikram edilmesi ile sona erdi.



(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim