İlk olarak sahneye çıkan Özel Hastane Psikoloğu Oğuzhan Cevizci, kadının toplumdaki yeri ve Anneler Günü konularında çok sayıda kadını bilgilendirirken, annelerin her zaman daha fedakar olduğuna değinerek psikolog bakış açısıyla nasihatlerde bulundu. Oğuzhan Cevizci, “Siz sadece çocuklarınızın annesi değilsiniz, kocanızın da annesisiniz” dedi.

Ardından sahneye gelen ünlü sunucu ve televizyoncu Zahide Yetiş, Oğuzhan Cevizci’nin sorularını yanıtlarken izlemeye gelen davetlilere kız çocuklarının okuması gerektiğini ve meslek sahibi olmalarını gerektiğini öğütledi.

Sempatik tavırlarıyla ve cana yakınlıklarıyla davetlilere hasbihal havasında güzel anlar yaşatan Yetiş ve Cevizci Anneler Günü’nde bir anneye verilebilecek en güzel hediyenin içten bir sarılma ve “seni seviyorum” kelimesi olduğunu belirtti.

Programa katılan annelere dert ortağı olması ile gönüllerde taht kuran Zahide Yetiş, sorunları olan vatandaşlara not yazıp kendisine iletmelerini bu sayede onlara yardımda bulunabileceğini söyledi.

Oğuzhan Cevizci’yi çok beğendiğini ve Show TV’deki ”Zahide Yetiş’le” programına çıkarmak istediğini belirten Yetiş, Dünya’nın Merkezi’nden leblebide götüreceğini dile getirdi.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim