AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan'ın Defterdarlık ve bağlı birimlerinin bir arada hizmet verebileceği "Maliye Kampüsü" konusunda yaptığı girişimler sonuçlarını verdi.
Maliye Bakanı Çorumlu hemşehrimiz Naci Ağbal, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı telefonla arayarak Maliye Kampüsü'nün onaydan geçtiğini bildirdi.
Konuyla ilgili bilgi veren Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, daha önce askeriyeye ait olan ve "Akıncılar Kışlası" olarak hizmet veren alana Maliye Kampüsü yapılacağını bildirdi.
İnönü Caddesi ile Fevzi Çakmak Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan kışlanın arazisine 24 lojmanın yer alacağı, Defterdarlık, Vergi Dairesi, Milli Emlak Müdürlüğü hizmet binalarının da yer alacağı dev bir Maliye Kampüsü kurulacağını açıklayan Ceylan, proje çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını kaydetti.
Maliye Bakanı Çorumlu hemşehrimiz Naci Ağbal'ın kendisini telefonla arayarak Maliye Kampüsüne onay verdiğini bildirdiğini ileten Ceylan, yaklaşık 13 dönümlük bir alanda oluşturulacak yatırımla birlikte Çorum'un büyük bir ihtiyacına cevap verilmiş olacağını vurguladı.
Yatırımın Çorum'a hayırlı olmasını dileyen Ceylan, Maliye Kampüsü'nün oluşturulması noktasında olaya duyarlı yaklaşan ve gereken desteği sağlayan Bakan Ağbal'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim