Şimşek, 2012 yılında sunduğu projesinin kabul edilmesiyle yılsonuna doğru yatırımını hızlı bir şekilde tamamlayarak, Çorum’da ilk hibe ödemesi alan yatırımcı oldu.

İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, yaptığı işletme ziyaretinde, izleme dönemini tamamlayarak TKDK prosedürlerine göre projesinin mali kapanışını da gerçekleştiren örnek yatırımcı Şimşek’i tebrik etti. Bundan sonra da TKDK kapılarının kendisine her zaman açık olduğunu belirten Yalvaçer, 5 yıldır ülke hayvancılığına hizmet eden ve katkı veren bu işletmenin, önümüzdeki yıllarda daha da gelişerek, ticari hayatına devam etmesini temenni ettiğini söyledi.

Başarılı girişimci de yaptığı açıklamada, ziyaretten ve Çorum İl Koordinatörlüğü’nün vefalı davranışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şimşek, “Devletimin, TKDK aracılığıyla yaptığı destekleme ile hayalimi gerçekleştirmenin, AB standartlarında bir işletmeyle ülkemiz hayvancılığına hizmet ederek katkı sağlıyor olmanın, TKDK’ya olan taahhütlerimi yerine getirerek projemin izleme dönemini de tamamlamanın verdiği mutluluğu ve gururu yaşıyorum. Bu projenin gerçekleşmesinde her zaman yanımda olan babam Mustafa Şimşek’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim