Kılıç, ilk olarak Sungurlu, Alaca, Ortaköy ve Mecitözü ilçelerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar odalarını ziyaret etti. Yalçın Kılıç’a ziyaretler kapsamında Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Yorgancılar Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Kargı Şoförler Odası Başkanı Orhan Camcı, Osmancık Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Ortaköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Döndü Erarslan, Mecitözü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhammed Öz, Alaca Şoförler Odası Başkanı Duran Ongu, Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç, Sungurlu Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan, İskilip Bakkallar Odası Başkanı Osman Top, İskilip Şoförler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, Bayat Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Nazmi Kızmaz, Terziler Odası Başkan Vekili Mustafa Öztekin ve Sungurlu Şoförler Odası Başkan Vekili İsmail Pozan eşlik etti.

SUNGURLU ZİYARETİ

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, esnaf odaları ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sungurlu Madeni Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. Oda başkanlığına seçilen Hakkı Vargeloğlu ve yönetimi tarafından karşılanan Kılıç, hayırlı olsun temennilerini iletti. Oda Başkanı Vargeloğlu ile yaptıkları çalışmalar hakkında görüşen ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, oda yönetiminin görüş ve önerilerini dinledi. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Oda Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Yalçın Kılıç ve beraberindeki oda başkanlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Seçimlerin gelip geçici olduğunu ifade eden Vargeloğlu, “Burada bir eviniz ve bir aileniz var. Kapımız sizlere her zaman açık. Bizler Sungurlu Madeni Sanatkârlar Odası olarak birlik ve beraberlikten yanayız” dedi.

BAŞKANLARDAN DESTEK AÇIKLAMASI

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, ziyaretinin ikinci durağında ise Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Kılıç, burada Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hacı Karatekin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yeniden oda başkanlığına seçilen Hacı Karatekin ve yönetimine tebriklerini ileten Kılıç, yapılan çalışmalara ilişkin oda üyeleriyle bir süre sohbet etti. Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hacı Karatekin, 1 Mayıs’ta yapılacak birlik seçimlerinde ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı destekleyeceklerini duyurdu.

ORTAKÖY’DEN DESTEK

Çorum’un Ortaköy İlçesindeki Esnaf ve Sanatkârlar Odasının Başkanı Döndü Erarslan, 1 Mayıs’ta yapılacak birlik başkanlığı seçimlerinde mevcut ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı destekleyeceklerini açıkladı. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ile çok sayıda oda başkanı, Ortaköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Çorum’un tek kadın oda başkanı Döndü Erarslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki heyeti Ortaköy’de ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Döndü Erarslan, 1 Mayıs’ta yapılacak ÇESOB seçimlerinde Ortaköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak mevcut Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’ı destekleyeceklerini açıkladı.

ALACA VE MECİTÖZÜ KARARINI VERDİ

1 Mayıs’ta yapılacak Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği seçimleri öncesi mevcut ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a destek açıklamaları devam ediyor. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki çok sayıda oda başkanı, Alaca Şoförler Odası, Alaca Esnaf Odası ve Mecitözü Esnaf Odasını ziyaret etti. Heyet Alaca ziyaretinde Alaca Şoförler Odası Başkanı Duran Ongu ve Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç tarafından karşılandı. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki heyeti Alaca’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç, 1 Mayıs’ta yapılacak birlik başkanlığı seçimleri öncesi Alaca’daki iki odanın da Yalçın Kılıç’ın yanında olduğunu açıkladı. Alaca Şoförler Odası Başkanı Duran Ongu ise ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ın çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirterek, “1 Mayıs’ta inşallah yeniden birlik başkanımızla yolumuza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki heyetin son durağı ise Mecitözü Esnaf Odası oldu. Mecitözü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhammed Öz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Mecitözü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhammed Öz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Mecitözü Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhammed Öz, ÇESOB seçimlerinde 7 oyla Yalçın Kılıç’a tam destek vereceklerini açıkladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim