Gazetemizin Hükümet Konağı karşısına yapılan meydandaki göçüğü de gündeme getirerek “Meydan’a iyi bir proje gerek” başlığı ile 20 Temmuz günü yeniden gündeme taşıdığı Kent Meydanı’ndaki göçüklerin giderilmesi için dün öğlen saatlerinde çalışma başlatıldı.

Çorum Belediyesi’nin önemli yatırımlarından biri olan ve 40 milyon TL yatırımla tamamlanan Kent Meydanı ile Yeraltı Otoparkı 8 Şubat 2018’de teslim alınarak hizmete açıldı. Ancak hizmete açıldıktan kısa süre sonra Kent Meydanı’nda imalata bağlı kusurlar ortaya çıkmıştı. Tespit edilen bu kusurlar yüklenici firma tarafından giderilmeye başlandı.

Çorum Belediyesi Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre “Kent Meydanı’nda oluşan küçük çaplı çökmeleri ve bazı imalat kusurlarını Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı’nın geçici kabulünü yaptıktan sonra tespit edildi. Tespit edilen kusurlar ve Kent Meydanı’nda yaşanan sorunlar, yüklenici firmaya bildirildi. Yüklenici firma sözleşmede yer alan 18 aylık teminat süresi şartına istinaden Kent Meydanımızda oluşan aksaklıkları gidermek için çalışmalarına başladı” denildi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim