Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar, Kadın Meclisi Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, CHP Kadın Kolları üyeleri, Cumhuriyet Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin de katıldığı ziyaret ilk olarak Eski Karadona Köyüne yapıldı. Burada öğrencilere kaşkol, eldiven ve bere hediye eden grup, öğretmenler günü nedeniyle yetkili müdür öğretmen Mustafa Yıldız’a çeşitli hediyeler de takdim etti.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar burada yaptığı konuşmada, AK Parti ve CHP Kadın Kolları Başkanlıklarıyla ortaklaşa düzenledikleri proje hakkında açıklamalarda bulundu. Proje kapsamında Eski Karadona ve Kınık Köyünde bulunan okulları ziyaret ederek burada görev yapan öğretmenlerin gününü kutladıklarını ifade eden Uçar, “Bu arada çocuklarımızı da unutmadık. Hanım kardeşlerimizin bizzat kendilerinin ördüğü atkı ve bereleri çocuklarımıza hediye ettik. Çalışmalarımızda bizlere büyük destek veren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye ve ekibine teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.

YILDIZ:“ANILMAK, HATIRLANMAK VE PAYLAŞILMAK ÇOK GÜZEL”

“Evde anne ve babamız bizim ilk öğretmenlerimiz” diyen Eski Karadona Köyü İlkokulu yetkili müdürü ve öğretmeni Mustafa Yıldız da yaptığı konuşmada “Böylesine güzel bir günde anılmak, hatırlanmak, paylaşılmak çok güzel. Köyümüze gelerek böyle bir etkinliğe katılan herkesin ayaklarına sağlık. Her şey için çok teşekkür ediyorum” dedi.

AVCU: “İLK DEFA BİR ELDİVENİM OLDU”

Çorum Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından örülen atkı, bere ve eldivenler Eski Karadona Köyü İlkokulu öğrencilerine hediye edildi.

Öğrencilerin sevinci gözlerinden okunurken Eski Karadona Köyü İlkokulu öğrencisi Nisa Nur Avcu’nun sevinci ise başkaydı. Daha önce hiç eldiveninin olmadığını söyleyen Avcu, “Bu zamana kadar hiç eldivenim olmadı. Daha önce arkadaşlarımdan alıp kullanıyordum. İlk defa eldivenim olduğu için çok mutluyum. Bana bu eldiven ve atkıyı alan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Nisa Nur Avcu daha sonra eldivenleriyle teneffüste kartopu oynamanın zevkini yaşadı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi ve beraberindeki heyet öğretmenlere de çeşitli hediyeler takdim etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim