Bir kağıda fotoğrafını basarak “Kedimiz Tom kayboldu” diye yazan Berfin Esen Demirkazık, babasının telefon numarasını da ilana iliştirerek yardım talebinde bulundu.

Evde 7 kedisi ile birlikte yaşamını sürdüren Berfin Esen Demirkazık, “Tom”un evin bahçesinden kaçmasıyla ve bir daha eve dönmemesiyle hayatı başına yıkıldı. Demirkazık, 2 yıldır birlikte yaşadığı kedisi “Tom”u ilanlarla arıyor. Kaybolan kedisi “Tom” için cadde, durak ve sokaklara ilanlar yapıştıran Demirkazık, 1 aylıkken sahiplendiği kedisi “Tom”u bulana ödül vereceğini söyledi.

Lise 3. Sınıf öğrencisi olan Demirkazık, Düzce’ye bağlı Akçakoca ilçesinde yaşadıkları sırada öğretmen olan babası Deniz Demirkazık’ın tayininin Sungurlu’ya çıkması üzerine ilçeye taşındıklarını belirtti. 16 Temmuz’da geldikleri ilçedeki evlerine yerleştiklerini, bahçede kedisi ile birlikte gezerken kedinin duvarından atlayarak kaçtığını vurguladı.

Bir haftadır kedilerini aradıklarını, bulunması halinde ödül verebileceğini anlatan Demirkazık, “Eşi ve yavruları Tom’un yolunu gözlüyorlar. Tom’u çok seviyorum. Çok üzgünüm. Bulunması beni çok mutlu edecek” diye konuştu.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim